Harmaa smokey eye ( English post after the Finnish one! )

Tässä on Ria

IMG_8332 Ria on kohta 17 vuotta täyttävä media alan opiskelija, joka bloggaa myös itse osoitteessa riaholmstrom.wordpress.com  Hän meikkaa yleensä aika paljon ja tykkää tummemmasta meikistä. Siis täydellinen smokey eyehin!Pohjaa, puuteria, luomiväriä, rajausta, ripsaria, poskipunaa ja huulikiiltoja ja paljon muuta löytyy omasta meikkipussista.

Smokey eye on nykyään aika laajakirjoinen käsite, mutta mun oma käsite ja mielipide on se että se tehdään yhdellä värillä. Jos laitetaan vaaleampaa sisäluomelle ja tummempaa ulkonurkkaan, tehdään jonkinmoinen varjostus jota tässä ei tehdä. Tässä käytetään vain yhtä väriä joka häivytetään, että saadaan se sumuinen lookki. Tällä kertaa käytän siniharmaata luomiväriä, muta tämän voi tehdä minkä värisenä vaan, ja yksi tumma luomiväri riittää!

Pohjan ja luomien huolellisen puuteroinnin jälkeen aloitetaan tekemällä mittaviiva. Hyvä puuterointi on tärkeä, että saa tumman värin häivytettyä nätisti! Katse peiliin ja viivat luomen taitekohtaan.

IMG_8333

IMG_8334

Täytä koko luomi peittävästi sisänurkasta ulkonurkkaan samalla värillä.

IMG_8335

IMG_8336

Häivytä yläraja isolla, puhtaalla pensselillä vähän ylöspäin ja rajaa koko alaluomi samalla luomivärillä. Lisää vielä tummuutta luomelle jos tuntuu ettei ole tarpeeksi väriä ja tummuutta.

IMG_8337

IMG_8338

Seuraavaksi silmän rajaus… Rian rajaus on tehty kynällä. Vinkki! Kun rajaat ala-sisä luomen, vedä luomea vähän alaspäin ja kuivaa luomi topsy-puikolla, silloin rajaus kestää huomattavasti pidempään!

IMG_8339

IMG_8340

Sitten vielä ripsiväri, vähän poskipunaa ja vaaleaa huulikiiltoa ja meikki on valmis!

IMG_8341

IMG_8343

Tähän kun lisää vielä kiharat jotka on tehty muotoiluraudalla niin kokonaisuus on täydellinen!

IMG_8350

IMG_8354

IMG_8354_Fotor_Collage

Image 17.3.2015 at 10.32

Kuva Said Aqqa

Seuraavassa postauksessa katsotaan miten raudalla saa erilaisia kiharoita. Se kun on täysin tekniikkalaji! ( ja vaatii vähän harjoittelua ja pinnaa… ) Hyvää viikon alkua!

GRAY SMOKEY EYE

This is Ria

IMG_8332

She is almost 17, and a media student who also bloggs at riahomlstrom.wordpress.com. She likes to wear darker makeup so she will be perfekt for a smokey eye! Here makeup routine includes foundation, powder, eyeshadow, liners, mascara, blush, lipgloss and a whole lot more.

Today a smokey eye is defined in a lot of ways, but my definition of it is, that it is done with one color. If you have a lighter and a darker color, you do some kind on shading, but in the smokey eye you only smudge. This time I will use a blue/gray eyeshadow, but you can use any color and only one color will be enough!

After putting on foundation and powdering, and be sure to put a lot of powder on the eyelids so you will be able to fade out the color evenly! After this do the measure lines at the point where the upper lid turns inwards.

IMG_8333

IMG_8334

Fill in the upper lid evenly with color

IMG_8335

IMG_8336

Then fade out the color upwards and outwards, and shad the whole lower lid. Make sure there is no gap in the color between the upper and lower lid.

IMG_8337

IMG_8338

Put on eyeliner, here I used a pencil. Tip!  When putting the liner on the lower inner lid, take a q-tip and dry the lid first. The color will stay much longer on the dry lid!

IMG_8339

IMG_8340

Then mascara, blush and a neutral lipgloss and the makeup is done.

IMG_8341

IMG_8342

We still did curls with a curling iron to make the look complete

IMG_8350

IMG_8354

IMG_8354_Fotor_Collage

Image 17.3.2015 at 10.32

Picture, Said Aqqa

Next time I will show you how to make curls with a straight/curling iron. There is a few techniques to it, and it requires a bit of  practice and perseverance… Have a good week!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s