Hiljaiseloa… ( English post after the Finnish one )

Helmikuu meni niin ahkerasti töiden parissa, etten valitettavasti ehtinyt tänne mitään muuta kun vanhojentanssi postauksen tekemään. Nyt on kuitenkin onneksi normaali työrytmi palannut ja ehdin keskittymään muuhunkin!

Sunnuntains saatte nähdä postauksen smokey eys meikistä ja sen teosta!

Nyt ajattelinkin kuitenkin että alan pikkuhiljaa, kun kesä jo alkaa lähsetyä, kysellä että oletko, tai tiedätko jonkun joka on, menossa naimisiin.

Häämeikistä ja kampauksesta olisi siis kyse. Voitaisi katsoa minkälainen häämeikki olisi toiveissa, mikä sopisi ja sama hiuksissa, ja tehdä siitä sitten postaus.

Jos siis olet menossa naimisiin tai tiedät jonkun joka on, vinkkaa sille tästä, ja pistä mailia osoitteeseen annerautio@hotmail.com  ja laita otsikoksi häämeikki.

LAYING LOW

February was really busy with work, so I had no time to do more posts then the prom one. But now, fortunately, I´m back working normal hours so I have time to concentrate on other things as well!

On Sunday you will see a post on a smokey eye and how to do that!

Now thou, I am starting to think about the upcoming summer, not so far away, and if YOU are, or know someone who is, getting married.

Wedding hair and makeup! I would do a `trial makeup and hair` and make a post of it.

So, if you are getting married, or know someone who is, give them a hint about this and mail me at annerautio@hotmail.com and caption it Häämeikki/Wedding makeup.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s