Jos näyttää hyvälle niin sen saa sanoa ääneen! ( English post after the Finnish one )

Tuli vielä tuosta edellisestä muutoksesta mieleen sellainen että, kun Jenni katsoi peiliin niin suusta pääsi “Kaunis” ja heti siihen perään, “Ei kun en mä niin tarkottanut”. Johon mä vastasin että “Ei kun kyllä, niin saa sanoa!”

Tiedän itsekin kuinka vaikeaa on sanoa itsestään, että on kaunis. Kun sitä on vaan ihan tavallinen… Sitä voi salaa väliä ajatella itsekseen peilin edessä kun on saanut meikin ja hiukset onnistumaan oikein hyvin, mutta että tykätä nyt sitten niin ÄÄNEEN!

Tässä on linkki Nikin, joka on mahtava valokuvaaja ja hyvä ystäväni, blogin postaus boudoir kuvauksesta joka tehtiin yhdessä.

Tämä on myös hyvä esimerkki siitä että jos näyttää pirun hyvälle niin sen saa näyttää ja sanoa ääneen!

http://www.nikistrbian.com/2013/04/toxic-thought-boudoir-kuvaus/

Boudoir kuvauksista:

Nykyään on “in” ottaa boudoir/gamour kuvia huomenlahjaksi, mutta eihän sitä naimisiin tarvitse mennä että voi itsestään hienoja kuvia ottaa! Moni mimmi on ottanut niitä ihan vaan koska haluaa itsestään mahtavan muiston.

IF YOU LOOK GOOD, YOU CAN SAY IT OUT LOUD!

A tough still from the previous post. When Jenni looked in the mirror she said “Beautiful” and then “No, I did´t mean it like that”. Where I replied, “Yes, you can say that!”

I know how hard it is to say that you are beautiful, about your self. When you are just average… You can sometimes think it, infront of the mirror, when you´ve had success with your makeup and hair, but to say it OUT LOUD!

Here is a link to Niki´s, who is an amazing photographer and a dear friend, blog post about a boudoir shoot that we did together.

This is a good example of, if you look damn hot you can say it and show it!

http://www.nikistrbian.com/2013/04/toxic-thought-boudoir-kuvaus/

About boudoir shoots:

Now it´s “in” to take these kinds of photos for a new husband, but I don’t think you need to get married to get awesome photos of your self! A lot of women take these just to get amazing photos for them self!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s