Nuorella naisella asenne kohdallaan! ( English version after the Finnish one )

Tässä on lukiota käyvä Jenni, jonka tapasin muutama viikko sitten bussipysäkillä. Hän ei käytä paljon meikkiä, mutta jos laittaa niin laittaa puuterin, ripsivärin ja huulikiillon. 

 Kun juteltiin Jennin kanssa hän innostui kertomaan että vanhojenpäivät on tulossa ja sinne onkin meikkivinkit tervetulleita. No, ajattelin sitten että tehdäänkin niin, että tehdään vanhojenpäivä muuttuminen, ja tältä se sitten näytti!

Tässä on vielä kuva ennen meikkiä, ja täytyy sanoa että harvoinpa tapaa yhtä mahtava asenteisen nuoren naisen! Kysyin nimittäin Jenniltä että peitetäänkö ylähuulessa olevat pisamat. Ja vastaus olisi ollu 99% naisilla aivan eri kun minkä sain Jenniltä. Hän sanoi että “Ei tarvitse kun kaikki on niin tottuneita niihin”. Mahtava asenne!! Ne ihmiset joilla on väliä, niille pisamilla ei ole väliä, ja niille joita ne häiritsee, se on niiden ongelma! ( Kuvanlaatu ei ole tällä kertaa paras johtuen valon puutteesta, mutta toivottavasti saatte selvää! ) 

 Kun aukaisin nutturan ja harjasin hiukset ajattelin että, tämä on taas yksi niitä kertoja, että kun on tehnyt kampauksen “valmiikis”, niin huomaa että vielä on puolet hiuksia jäljellä jotka pitäisi mahduttaa jonnekkin…

Aloitin taas samalla kikalla kun aiemmin, eli pohjan ja luomien puuteroinnin jälkeen mittaviiva silmään.  Sitten täytin luomen sisänurkan vaalealla ja ulkonurkan tummalla luomivärillä pitäen huolen siitä että tummin kohta tulee taas ulkonurkkaan. Hiukset on laitettu lämpörullille, että saa hyvän pohjan kampaukselle ja latvasta kiharan. Sillä ei ole väliä onko hienot suorat osiot kun rullia laittaa päähän, kunhan joka hius on jollain rullalla se riittää!  Ohuet rajaukset on tehty rajauskynällä ja alaluomen varjostus luomivärillä yhtä pitkälle kun varjostus on ylhäällä. Runsaasti ripsiväriä ripsiin, vedenkestävää sellaista koska meikin pitäisi kestää vielä yön yli ja pitkään seuraavan päivän iltaan. Jennin koulu kun tanssii yhteensä kolme kertaa kahtena päivänä. 

 Tällaisesta kiharapilvestä lähdin sitten työstämään kampausta joka kestäisi tanssit ja yhden yön nukkumisen. Pinnjä kampaukseen tuli niin paljon että niitä saattaa löytyä sieltä vielä vikonkin päästä… 

 Tässä on sitten lopputulos, kun olin saanut taiottua kaikki hiukset johonkin tuonne nutturaan. Yleensä on niin että nuttura on täys ilmaa ja sillä hämäyksellä saa hiukset näyttämään paksummilta ja pidemmiltä kun ne on, mutta tämä on AIVAN täyttä hiusta…  Tällainen kampaus on itseasiassa aika helppo tehdä, jopa itsellensäkkin, mutta näytän sen sitten toisella kerralla!        

Ehäkä vähän smokey eyes seuraavalla kerralla? ENsi kertaan!

 A YOUG LADY WITH A VERY AWSOME ATTITUDE!

 This is Jenni she is in high school. She doesn´t wear a lot of makeup. If se puts makeup on, its powder, mascara and lip gloss. 

 I met Jenni on a buss stop a few weeks ago, and when I was talking to here she got excited and said that makeup tipps would come in handy, because she had prom coming up. So I thought, let´s make this a prom makeover! And this is the result…

Here is Jenni once more without makeup, and I got to say, I have not met a young lady with such an amazing attitude before! I asked here if she wanted me to cover the freckles on here upper lip, and got a answer different then 99% of women would have given me. She said, ” No, everyone is so used to them”! Awesome! So, the people that mater don’t care about the freckles, and the ones who don´t, that´s their problem. ( The pic quality is not so good this time, too little light, but I hope you get the point! ) 

 When I opened the bun and brushed trough the hair, I thought o´my, this is one of those times when you are “done” with the updo, you realize you still have half the hair left… 

 After putting on the foundation and powdering the eyelids I do the measure lines in the eyes. ( To see how to do that check out the previous post ) 

 I put heat rollers n the hair to get a good base for the updo and to fet the ends to curl nicely. It doesn´t mater how neatly the partings are done, as long as every hair is on one of the rolls. On the eyes I put lighter color in the inside and darker on the outside, and remember to keep the darkest point just in the outer corner of the eye! I used a quite shiny eyeshadow because it is a party makeup. 

 The eyeliner is done with a pencil and the shading on the lower lid is done with eyeshadow. Put the shading on the lower lid as far inwards as the dark shading on the upper lid. 

 Then, a lot of waterproof mascara because the makeup has to last al day AND to the evening of the next day.

This is the cloud of curs I had to work with. And I put in so meny hairpins I think she is going to still find some a week from now!
 This is the final result after I hid all that hair away.  And this kind of updo isn´t actually that hard to do, even for your self, but I´ll show you that some other time!  Before and after  Maybe some smokey eyes next time? Until next time!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s