Taisteluarpia ( English post after the Finnish one! )

Harvempi meistä on alle kolmekymppisenä ajatellut että verisuoni päässä hajoaa. Kun oikein ottaa päähän niin silloin kuvainnollisesti kyllä, mutta että oikeasti.

Tässä on Tiina Tiinalle tämä tapahtui, muutama päivä ennen kolmikymppisiä, se suoni siellä päässä puhkesi. Onneksi päästiin vaan säikähdyksellä ja leikkauksella, ja kävi itseasiassa parhaiten miten tällaisessa tilanteessa voi käydä . Täydellinen toipuminen! Kunnes jälkitarkastuksessa löytyi toinen pullistuma, joka sekin leikattiin ja onneksi kaikki meni taas hyvin.

Hiustenkasvatusoperaatio on siis vuoden aikana saanut kaksi kertaa takapakkia, tai kampaus on ollut ainakin vähän erikoinen, mutta nyt on kaikki hyvin ja elämä saa jatkua rauhassa, arvet vaan muistoina. Tuo oli siis Tiina ennen, ja tässä tulee matkanvarrella ja jälkeen…

Tiinan miekkirutiiniin kuuluu meikkivoide, puuteri ja ripsiväri.

Toiveissa oli sellainen toimistotyöläisen “jokapäivä” meikki.

Vaikka tässä tuntuu olevan monta vaihetta ja näyttää hankalalta, niin lupaan ettei tällaisen tekoon mene kamalasti aikaa kun vaan vähän harjoittelee!

Pohjan levityksen jälkeen laitoin puuterin tosi kevyesti kasvoille suurella siveltimellä, mutta luomet puuteron taas rankemmalla kädellä. Sitten sitä vaaleampaa luomiväriä sinne sisäluomelle.

Tarkastele vähän sitä omaa luomea taas siellä peilin edessä ennenkuin aloitat. Tiinallahan näkyy tässä että on tuollainen vähän pullea luomi, ja sitä vaaleaa laitetaan siis AINOASTAAN liikkuvalle luomelle, muuten se nostaa pulleuden vaan esiin. Eli aivan ripsen juureen riittää, tässä tapauksessa.  Sitten tehdään taas se mittaviiva, eli katse sinne peiliin, ja viivaa siihen luomen taitekohtaan.  Tässä taas varjostus laitettu, mutta häivytystä ei ole vielä ole tehty. Muista aina laittaa sivellin ulkonurkkaan ja vetää siitä sisään päin, että se intensiivisyys tulee sinne ulkonurkkaan. 

 Sitten taas käyttöön se iso pehmeä häivytys sivellin jolla reuna käydään läpi. Alarajaus pienellä tiukemmalla siveltimellä yhtä pitkälle kun tummempi varjostus on yläluomelle, sillon silmä on tasapainossa. 

 Enää puuttuu rajaus joka tässä tehtiin kynällä ja ripsivärit ripsiin niin on silmät valmiit. Vähän kiiltoa huuliin ja poskipunaa, ja sen paikan löydät helposti kun koitat missä poskiluu on. Poskipuna tulee siihen päälle, varjostuksen paikka on sitten poskiluua alla, mutta sitä ei tällä kertaa laitettu. Käyn sitten toisella kertaa läpi punan ja varjon paikan tarkemmin!

 Tiinalle tehtiin vielä kiharat patukkakihartimella että saatiin oikein täysi muutos aikaa. Ja tässä lopputulos!

 Ennen ja jälkeen…

 Hyvää viikkoa kaikille!

BATTLESCARS 

 Not many of us think, when being under thirty years old, that a vein in the brain might burs. Maybe under stress or p%##ed off we might imaginatively think that,  but not for real.

This is Tiina 

 It happened to here a few days before here thirtieth birthday. A vein in here brain burst and started leaking. She was lucky, saved by an operation and with the best possible outcome. A full recovery! Until the followup where the docs found a new bulge in another vein. New operation, and luckily everything went well this time as well!

The hair growing operation took a few steps back, or at least the hairstyle was a bit weird a while… Now everything is good, and life can go on, with the scars as memory.  That was Tiina before, now you will see en route and after…

Here makeup routine includes foundation, powder and mascara.

Now she wanted to learn how to do a “everyday” office makeup.

Even throw this seems to have a lot of steps and hard to do. I promise you it´s not, and it´s not going to take long to do, with a little practice.

After putting on the foundation, I powdered the the whole face lightly with a large brush. And the eyelids I again powdered well, so the eyeshadow is easy to smudge. Then the lighter eyeshadow to the inner eyelid.

Take a look at your own eyelid. As you can see Tiina has a little bitt of a plump lid, and the lighter color should´t be put on that part, it only makes the lid plump more. So only at the root of the lashes.  Then do the measure line. Look strait in to your eyes and draw a line where the eyelid folds.  Here I have filled in the color, but not smudged the edges yet. And remember to always put the brush in the outer corner and draw inwards. This way you get the intensity in the outer corner. 

 The I took a big soft brush and smudged the edges. I also put shading on the lower lid as far as the shading is on the upper lid. This balances the eye. 

 Then all that is left is the eyeliner, which I did with a pen and mascara and the eyes are ready. A bit of blush, and the correct place for that you find when you feel your cheek and cheekbone, the blush goes on top of the bone. If you want to contour, the place for that is under the bone. But I will make a separate post for contouring and putting on blush, so more on that then. 

To make this a total makeover I curled here hair with a curling wand. And this is the result! 

 Before and after… 

 Have a good week!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s